Protecció i seguretat.

LABORMAN

PROTECCIÓ I COMODITAT.

laborman@laborman.net

973 25 45 21

MASCARETA FFP2 HOMOLOGADA

La màscara FFP2 és un dels models de màscara protectora autofiltrante que serveix per a filtrar el 92 per cent de les partícules de l’aire, segons les normes europees EN 143 i EN 149. S’utilitzen en la indústria i com a respiradors/máscarillas quirúrgiques sanitàries i hospitalàries, així com en epidèmies per a evitar malalties contagioses i intrahospitalàries.

MASCARETA QUIRÚRGICA

Màscara de 3 capes hipoal·lergògena, amb alta capacitat de filtració. Amb tira nasal emmotllable, i gomes elàstiques per a un ajust perfecte. Excel·lent filtració + Eficiència de filtració de bacteris. Suau i transpirable. Tèxtil no teixit. MANERA D’ÚS 1. Sostingui la màscara amb la peça del nas en la part superior i el costat acolorit cap a fora, col·loqui un llaç al voltant de cada orella. 2. Pessigui suaument la peça nasal a la forma del seu nas, sostingui la peça nasal i cobreixi la màscara amb la mandíbula. 3. Asseguri’s que la màscara cobreixi el pont nasal cap a la mandíbula, assegurant el millor efecte protector.

Protecció i seguretat

Laborman sabem que treballar amb seguretat és una prioritat, per això disposem d’un gran ventall d’articles per la teva seguretat i la dels teus treballadors.

Especial covid-19

Mascareta quirúrgica de tres capes.

Articles de Seguretat

Mostra 1–30 de 65 resultats

OFERTES ROBA PER A

INDUSTRIA

Traducir »