Estampació tèxtil.

Laborman tenim una experiència de més de quinze anys estampa’n i personalitza’n roba per a empreses, colles, grups de música, particulars, etc.

Aportem visibilitat i uniformitat, treballem amb els millors materials i comptem amb grans professionals. Les tècniques que utilitzem són Serigrafia tradicional, brodats i vinil tèxtil. Posat amb contacte amb nosaltres i t’assessorarem quina és la millor solució per a tu.

SERIGRAFÍA

La serigrafia a més de ser una tècnica d’impressió ràpida i econòmica, també ofereix alts nivells de color i solidesa a la llum. Cap altre procés de marcatge possibilita la creació de tants efectes de color en gairebé tots els materials.

Es tracta de la tècnica més versàtil de tots els processos d’impressió d’articles promocionals. Mitjançant aquest mètode s’imprimeixen diferents materials, sobretot articles tèxtils, plàstics i metalls de superfície plana.

Una altra dels avantatges de la impressió per serigrafia és que la premsa pot imprimir en materials de qualsevol forma, gruix i grandària.

Per a cada color que s’usa en una impressió es precisa una pantalla diferent. Cada pantalla pot ser reutilitzada per a milers de còpies. Per a aplicar les pantalles sobre el producte a imprimir, hi ha tres classes de premses d’impressió: llit pla, cilindre i rotatius. El llit pla és la més utilitzada.

BRODATS

Brodem el logotip de qualsevol imatge corporativa ja sigui samarretes, polos, bates o qualsevol tipus de teixit . Sol·liciti pressupost ara mateix i li donarem tota aquella informació que necessiti.

VINIL TÈXTIL

El vinil tèxtil és un material flexible que es fixa per calor. La impressió es fa amb un traçador d’impressió. El grafisme s’imprimeix sobre un suport de doble capa i al mateix temps es va tallant la capa impresa mitjançant control digital. Quan la capa impresa està tallada es transfereix sobre el producte mitjançant pressió i calor.

Molt usat per a impressió dissenys  o logotips. Es tracta d’un mètode versàtil que permet fer espectaculars estampacions a diversos colors en superfícies on l’estampació en serigrafia està limitada.

No es desprèn ni es desgasta, no perd les seves propietats ni colors.

Traducir »